Onze achtergrond

Showroomaanhuis is in 2020 gestart met de eerste mobiele tegelshowroom aan huis. Een succesvolle stap waarbij er al snel uitbreiding volgde met sanitair en unieke houten accessoires. De reis in sanitair- en tegelbranche begon voor oprichter Selwyn Gijsberts in 2006 als verkoopadviseur bij een tegel- en sanitairketen.
 

Uniek bedrijf, bijzondere naam

Het unieke concept van een showroom aan huis spreekt aan en biedt mogelijkheden voor diverse producten en diensten. De bijzondere naam Showroomaanhuis is sinds 2021 dan ook de overkoepelende naam voor een meerdere serviceconcepten.
 

Kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap zijn belangrijk en daarom werkt Showroomaanhuis altijd samen met vakspecialisten. Om te zorgen dat klanten eenvoudig de juiste en relevante informatie vinden én een goede indruk krijgen van de mogelijkheden waar ze naar op zoek zijn, bestaat Showroomaanhuis inmiddels uit drie formules:

Of je nu een nieuwe badkamer, nieuw toilet, keukentegels, houten accessoires of een tegelvloer zoekt bij Showroomaanhuis is alles mogelijk. Daarnaast behoren ook keukenrenovaties, het aanleggen van vloerverwarming en de plaatsing van mdf-tegelplinten bij een nieuwe vloer tot de mogelijkheden. Ook voor het vervangen van voegen of opnieuw kitten van de badkamer ben je bij Showroomaanhuis aan het juiste adres.

 

Maximaal bereikbaar

Het concept achter Showroomaanhuis betekent dat er geen vaste openingstijden zijn: we zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een afspraak. Of het nu weekend is, rond lunchtijd of in de avonduren, in de agenda is altijd een moment te vinden dat schikt om naar u toe te komen.