Onze missie!

Selwyn Gijsberts: “Met ruim 15 jaar ervaring in de tegel en sanitair branche, vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Ik zag namelijk kansen en mogelijkheden om klanten op een meer eigentijdse en servicegerichte manier te bedienen. De impact van corona en de groei van online aankopen, versterkte de kansen die ik zag en maakte dat ik in 2020 de sprong durfde te wagen.”
 

Missie

Showroomaanhuis biedt tegels, sanitair, en houten accessoires aan en adviseert, ontwerpt en monteert keukens en badkamers aan huis.

Visie

Showroomaanhuis heeft een passie voor tegels, sanitair en houten accessoires én wil deze combineren met meer gemak voor haar klanten. Dit betekent dat we bij onze klanten thuis komen, op een moment dat het beste past in de werk- en privéagenda. Samen vertalen we ideeën en wensen naar een eigentijds ontwerp en dito producten. En uiteraard zorgen we er voor dat je verzekerd bent van kwaliteit en gemak tijdens het gehele proces; van ontwerp tot oplevering.

 

7 dagen & avonden per week bereikbaar

Wij hebben zeer flexibele openingstijden en zijn 7 dagen per week beschikbaar voor een afspraak. Of het nu weekend is of in de avonduren, we vinden altijd een geschikt moment om naar je toe te komen. Flexibiliteit alom!